Drs. Hetty van Elferen - Utrecht - M 06 4290 5826 - E info@hettyvanelferen.nl - Algemene voorwaarden

Particulieren

In Nederland hebben 1,5 tot 2,5 miljoen mensen moeite met het lezen of schrijven van gemiddelde tot moeilijk-gemiddelde teksten 

Voor particulieren redigeer ik scripties, werkstukken, verslagen, brieven, notities, proefschriften, manuscripten enzovoort.
Zo heb ik een vaste klant die dyslectisch is en werkt binnen de financiële wereld. Zijn taalhandicap staat zijn carrière in de weg op momenten dat hij iets moet opschrijven. Voordat hij nu bijvoorbeeld een notitie van zijn hand in een vergadering brengt, laat hij die door mij nakijken. Zo weet hij in ieder geval zeker dat zijn stukken taalkundig in orde zijn.
lees verder

 

Bedrijven

Voor bedrijven verricht ik vooral de tekstredactie van (vaak wat grotere) documenten als onderzoeksrapporten, beleidsnota’s en publicaties. Meestal gaat het om redigeren.
lees verder

 

Reacties van klanten

Ton
"Voor een dyslecticus is het een verademing als jouw voor anderen onleesbare en onbegrijpelijke teksten worden omgezet in een prettig leesbaar verhaal.
Van harte aanbevolen voor iedereen die zoekt naar hulp bij het schrijven van een boek of teksten.
Je gaat geïnspireerd door het alziend oog van coach Hetty vanzelf betere teksten neerschrijven door haar messcherpe vragen. Een magnifieke ervaring die ik niet had willen missen!"
Sjoukje
"Behalve dat ze goed is in haar vak, is Hetty ook een heel leuk mens! Zeker mee in zee gaan dus, als je iemand zoekt voor redactie- of correctiewerk."
Senger
"Snel, correct én een prettig mens. Hetty levert vakwerk voor een zeer redelijk tarief."