Drs. Hetty van Elferen - Utrecht - M 06 4290 5826 - E info@hettyvanelferen.nl - Algemene voorwaarden

Werkwijze

Dit gaat in overleg met u. Meestal kom ik een aantal keer bij u langs, of spreken wij ergens af, en neem ik een interview met u af. Ik werk dit uit, waarbij ik de chronologie in de gaten houd, en u kunt het doorlezen en aanvullen of uw commentaar geven. We kunnen ook gaan werken aan de hand van foto’s of mogelijk stukken tekst die u zelf al geschreven heeft (bijvoorbeeld in dagboekvorm). Ik hanteer de schrijfstijl en toonzetting die u wenst, zodat het ook echt uw verhaal wordt. Het hele proces neemt (minimaal) enkele maanden in beslag.

 

Hoe ziet mijn biografie eruit?

U kunt kiezen uit verschillende opties.

Optie 1: biografie basis: uw levensverhaal wordt volledig geschreven en uitgewerkt, en u in pdf via mail toegezonden, dan wel geprint en gebonden in een eenvoudige, nette map.

Optie 2: biografie boek: uw levensverhaal wordt volledig geschreven en uitgewerkt, door een professionele ontwerper vormgegeven en in boekvorm gedrukt, met foto’s en/of illustraties. De oplage bepaalt u zelf.

Tussen de twee opties zijn alle variaties mogelijk en bespreekbaar, variërend van enkele A4’tjes tekst tot een full-colour boekwerk in een door u te bepalen oplage.