Drs. Hetty van Elferen - Utrecht - M 06 4290 5826 - E info@hettyvanelferen.nl - Algemene voorwaarden

Ik ben in 1965 geboren in Eindhoven. Na mijn middelbareschooltijd ben ik in Tilburg gaan wonen en studeren. In 1989 ben ik afgestudeerd als Taalwetenschapper aan de Universiteit van Tilburg.
Na even rondgereisd te hebben door Midden-Amerika en Afrika vond ik het toch tijd worden voor een vaste baan. Na verschillende functies in de ICT en bij een vertaalbureau, kwam ik uiteindelijk in een communicatiefunctie terecht bij de Nederlandse Spoorwegen (later ProRail) in Utrecht. Daar heb ik twaalf jaar met veel plezier gewerkt.
In 1991 ben ik verhuisd naar Utrecht en daar heb ik ook mijn drie kinderen gekregen. Mijn vaste baan heb ik in 2006 naar tevredenheid verruild voor het ondernemerschap.

In de tijd dat ik een vaste baan had, miste ik wel eens het directe resultaat van mijn inspanningen. Het was veel lange-termijnwerk. Het gaf mij op de lange duur te weinig voldoening. In dit werk kan ik mij meer richten op wat ik echt wil: bezig zijn met taal, met mensen en met de combinatie tussen taal en mensen.

 

linkedIn logo